Bomstærk “Trøffel” Bønnebrownie

Opskrift på vegansk proteinrig bønne-brownie med sorte bønner og sød kartoffel

Bønnebrownien – verdens (måske) sundeste brownie

1. April nærmer sig med hastige skridt og i den anledning, har jeg kreeret en opskrift, der vil narre selv den mest rutinerede og skeptiske kage-spiser. Opskriften jeg deler med jer i dag er måske verdens sundeste (og lækreste) brownie: den famøse bønnebrownie.

Er du klar til en revolution? Er du klar til at glemme alt det, du forbinder med en syndig kage – smør, raffineret hvidt sukker og hvedemel? Ville du tro mig, hvis jeg fortalte dig, at du kan bage den lækreste brownie, der smager så syndigt, at selv det halve kunne være nok, men som samtidig er så sund og næringsrig, at den kan spises med god samvittighed selv til morgenmad? Jo, den er sgu god nok.

Fuldstændig fri for gluten, æg, laktose, mælk, raffineret sukker og hvedemel og i stedet propfyldt med protein, fibre, vitaminer og mineraler, kan denne veganske bønnebrownie spises selv til morgenmad.

“Åh nej, ikke endnu en af de der glutenfrie sundhedskager, der smager
som at stikke tungen i en bøtte tapetklister…”

Bare rolig. Denne kage ville få selv den mest hysteriske speltmoder til at rive sig selv i håret af ren begejstring.
En sund brownie, der er næringsrig OG lækker på en og samme tid? You heard me!

Opskrift på proteinrig vegansk bønnebrownie med sorte bønner og sød kartoffel
Opskrift på proteinrig vegansk bønnebrownie med sorte bønner og sød kartoffel

Sundhed = kedeligt?

Går man ikke på kompromis med smagen, når man “sundhedsficerer” en kage? Det kunne man godt fristes til at tro. Jeg har i hvert fald lavet mange mislykkede forsøg på “sundere” kage-projekter i mine spæde år som mad- og sundhedsentusiast, der blev både tørre, kedelige og smagsløse. De bestod ikke kage-testen og tilfredsstillede bestemt ikke “den lille kage-sult”.

Men denne bønnebrownie er en helt anden sag. Den er hverken tør, kedelig eller smagsløs men derimod svampet, luftig og ustyrligt syndig. Nærmest helt trøffelkage-agtig i både smag og konsistens. Så fløjlsblød at den smelter på tungen! Åh, hvor ville jeg ønske, at jeg kunne sende en virtuel smagsprøve ud til hver og en af jer. I ville være overbevist på stedet!

Sorte bønner og søde kartofler

De to hovedingredienser, der danner den perfekte base for min sunde brownie, er sorte bønner og søde kartofler. Yep, you heard me. Ikke just de to første ingredienser, man forbinder med kage og dessert, men lad jer endelig ikke afskrække.

De sorte bønner i følgeskab af hasselnødder giver kagen den perfekte tørre og “melede” tekstur uden brug af mel, og de søde kartofler i kombination med dadler tilføjer en lækker saftig og svampet “trøffel”-agtig konsistens og karameliseret smag uden brug af sukker. Oveni hatten tilføjer det en ordentlig røvfuld protein, jern, E-vitamin, calcium, magnesium, zink og folat, som gør denne bønnebrownie fuldstændig overlegen, hvad angår sundhed.

Hvorfor overhovedet bage en traditionel brownie, når du kan lave en sundere version, der smager mindst lige så godt – eller måske endda bedre? Og tilmed helt glutenfri, sukkerfri og laktosefri, så de fleste kan være med!

Ingredienserne til min opskrift på Bomstærk
Ingredienser til sund vegansk brownie

Fudgey-trøffel-romkugle-brownie

Min kære mor troede ikke sine egne øjne, da hun hørte, hvad kagen bestod af:

“Jamen, den smager jo ligesom … en romkugle fusioneret med en brownie! Bare BEDRE!”

Og her må jeg give hende fuldstændig ret. Overfladen og kanten danner en tyk kage-lignende skorpe, hvorimod browniens indre forbliver fuldstændig fløjlsblød og fudgey-trøffel-romkugle-agtig. Dog på en måde, som ingen anden traditionel brownie opskrift nogensinde har kunnet komme i nærheden af. Og tilmed helt uden at være hverken klæg eller kvalm! Det gode ved denne “trøffel” bønnebrownie fremfor en traditionel romkugle er nemlig, at man kan spise den med god samvittighed. Selv hvis (læs: når) man på magisk vis, får spist halvdelen af kagedejen (ja, den kan spises rå!)

Dejen til Bomstærk Bønne Brownie i form
Lav raw-kugler (romkugler) af dejen til bomstærk bønnebrownie

TIP: børnevenlige romkugler: “raw-kugler”

Apropos at spise dejen rå – denne sunde og børnevenlige bomstærke brownie er da den oplagte mulighed til at hive de små med i køkkenet! Tag fx lidt dej fra (eller lav en ekstra stor portion) og lad børnene trille små romkugler (“raw-kugler”) af den. Rul dem i lidt kakaopulver, hakkede nødder eller kokosmel og kom dem herefter på køl (gerne frys) i en lille times tid. Så er der hjemmelavede bomstærke-snacks til de næste par dage! Og skulle børnene mod forventning ikke være interesseret i at deltage, kan du jo fint lave en voksen-udgave tilsat lidt kaffe og romessens. Haps! 😍
Note: er romkuglerne ikke faste nok efter din smag efter grundig nedkøling, vil jeg foreslå dig at tilsætte mere kokosolie til dejen næste gang.

Sådan får du det bedste resultat

“Min brownie er rå og ubagt! 😱” Der kan være forskellige grunde til, at du er endt ud med en brownie, der er ubagt i midten. For det første er det vigtigt for mig lige at pointere, at denne brownie skal være blød og lidt “rå” i midten, deraf tilnavnet “trøffel”. Det er desuden ikke noget du skal bekymre dig om, eftersom brownien er vegansk og dermed ikke indeholder æg. Er den derimod fuldstændig rå, ubagt og kold i midten (eller ønsker du blot en endnu fastere brownie), eller er brownien bitter og mangler sødme, kan du prøve nogle af nedenstående tips:

  • Lav ikke kagen for høj. 3-4 cm i højden er bedst, da kagen ellers vil blive til den ubagte side.
  • En aluminiums bradepande er klart at foretrække frem for en i fx keramik eller glas pga. dens varmeledende egenskaber. Bruger du alligevel en af de to sidstnævnte, skal kagen muligvis bages 20-30 minutter yderligere. Jeg lavede en dobbeltportion i en bradepande på 30 x 22 cm som denne (affiliate-link*), og resultatet blev helt perfekt efter 45 minutters bagetid.
  • Har du ikke en bageform, der passer i målene, kan du bruge en stor bradepande og istedet “forme” dejen til en firkant på bagepapiret, så den passer i målene. Dejen er nemlig så fast, at den ikke flyder ud under bagningen. Hellere en bageform, der er lidt for stor, end lidt for lille.
  • Er du endt ud med en brownie, der er bitter og som mangler sødme, kan det være fordi, dejen ikke er blevet blendet ordentligt igennem og dadlerne derfor ikke er fordelt godt nok i dejen. Det er vigtigt, at massen er helt homogen og at dadlerne er kørt helt til mos. Dette opnås bedst i en stor og kraftig foodprocessor. Har du kun en lille foodprocessor, vil jeg råde dig til kun at blende halvdelen af ingredienserne ad to omgange.
Bomstærk
Den færdigbagte “trøffel” Bønnebrownie i aluminiums bradepande

Gennemarbejdet, afprøvet og godkendt

Her får i opskriften på min sunde veganske og proteinrige “trøffel” bønnebrownie, der med sin sukker- og glutenfrie base af sorte bønner, søde kartofler, dadler og hasselnødder, kan spises på alle tidspunkter af dagen. Opskriften er gennemarbejdet, afprøvet og godkendt af et hold prøvekaniner med kommentarer som:

“Den smager som om, man ikke må.”

Spis den som den er, med en portion hjemmelavet nicecream eller synd lidt ekstra og servér den sammen min hjemmelavede kokosis og lynhurtige karamelsauce.

Velbekomme og rigtig god fornøjelse.

– Jeg elsker at høre fra jer, når i giver jer i kast med mine opskrifter. Find mig på Instagram og Facebook @planteaederen, og #-tag mig i jeres kreationer eller skriv en kommentar i kommentarfeltet her på siden. Kommentarfeltet findes nedenfor, lige under opskriften. Her har du samtidig muligheden for at give opskriften stjerner fra 1-5. Din stemme er med til at udbrede det grønne budskab. Af hjertet tak ! 💚

4.7 fra 10 stemmer
Opskrift på proteinrig vegansk bønne-brownie med sorte bønner og sød kartoffel
Udskriv
Bomstærk “Trøffel” Bønne-Brownie
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
50 min
Tid i alt
1 t 5 min

Sund vegansk og proteinrig “trøffel” bønne-brownie. Glutenfri, sukkerfri og med en base af sorte bønner, søde kartofler, dadler og hasselnødder, kan den spises selv til morgenmad!

Antal: 12 små stykker (en form på 22 x 15 cm)
Ret: Brownie, Dessert
Keyword: Bælgfrugter, Bønner, Dadler, Glutenfri, Hasselnødder, Sorte bønner, Sukkerfri, Sund, Søde kartofler
Forfatter: Maria – Planteæderen.dk
Ingredienser
Våde ingredienser
  • 1 dåse sorte bønner* (240g drænet og skyllet, ~120 g tørrede)
  • 250 g sød kartoffel (bagt, dampet eller kogt på forhånd)
  • 150 g udstenede dadler (bløde)
  • 30 g kokosolie (flydende, ~ 2 spsk)
  • 1 spsk. æblecidereddike**
  • Evt. ½ dl vand, plantemælk eller kaffe***
  • Evt. 1-2 spsk rom / romessens****
Tørre ingredienser
  • 100 g hasselnødder
  • 40 g kakaopulver (~ 4 spsk)
  • ½ tsk. natron
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1/4 tsk. salt
  • Evt. 50 g hakket / smeltet mørk chokolade
Fremgangsmåde
Ristede hasselnødder
  1. Rist hasselnødderne i ovnen ved 175°C i 8-10 minutter til de er let gyldne. Tjek undervejs, så de ikke brænder på (det gør ikke noget, hvis hinderne bliver mørke). Lad nødderne afkøle et par minutter og hak dem herefter til mel i en foodprocessor.

    Bland hasselnøddemelet med de resterende tørre ingredienser i en separat skål og sæt det til side.

    Tip: har du tid, så nulr hinderne af de lune hasselnødder, inden du blender dem. Det fjerner bitterheden og giver et bedre smagsindtryk.

Brownie
  1. Tilsæt de våde ingredienser til foodprocessoren og kør, indtil massen er helt homogen. Tilsæt de tørre ingredienser og kør, indtil du har en tyk ensartet masse.

    OBS: Dejen skal være fastere end traditionelle kagedeje mere i stil med en tyk hummus eller rugbrødsdej.

  2. Fordel dejen i en bageform beklædt med bagepapir. Overfladen skal være helt jævn, da kagen ikke vil flyde ud under bagningen. Jeg brugte en bradepande på ca. 22 x 15 cm (se noter for valg af bageform).

    Tip: brug en våd dejskraber til at jævne overfladen ud.

  3. Bag brownien midt i ovnen ved 175°C alm. ovn i 50 minutter. Overfladen vil typisk krakkelere. Lad den køle helt af i formen og herefter på køl indtil servering. Serveres bedst kold og gerne med hakkede ristede nødder på toppen og en kugle hjemmelavet kokosis.

    OBS: brownien er meget blød og svampet, lige når den kommer ud af ovnen, så det er vigtigt, at du lader den køle helt ned (også gerne på køl), inden du tager den ud af formen og skærer i den. Kagen vil falde en del sammen under nedkølingen.

Noter

Valg af bageform: en dobbeltportion passer perfekt til en bradepande på 30 x 22 cm som denne (affiliate-link*). Alternativt en rund bageform på 20 cm. En bradepande i aluminium er klart at foretrække, da dejen ellers kan blive ubagt. Se evt. afsnittet “Sådan får du det bedste resultat” i indlægget for flere nyttige tips.

* Kan du ikke finde sorte bønner, kan en anden type bønne fint bruges fx kidney bønner, butterbeans eller hvide bønner.

** Eddiken tilføjer ikke smag, men den er vigtig at tilsætte, da syren i eddiken reagerer med natronen og gør det færdige resultat mere luftigt. En anden smagsneutral eddike eller tilsvarende mængde citronsaft kan også bruges.

*** Tilsæt kun væske om nødvendigt for at hjælpe foodprocessoren på vej. Det kommer an på, hvor væskefyldte de søde kartofler og sorte bønner er.

**** Hvis du fx ønsker at lave romkugler af dejen (voksen-udgave).

Opskrift på proteinrig vegansk bønne-brownie med sorte bønner og sød kartoffel

* Affiliate Disclaimer: enkelte links i artiklen er særligt udvalgte affiliatelinks (reklame-links), hvilket betyder, at jeg modtager en mindre procentdel af salgene via det pågældende link. Dette har dog ingen indflydelse på mine anbefalinger og holdninger til nævnte produkt, som altid vil være 100% mine egne. Jeg anbefaler kun produkter, som jeg har tiltro til eller selv har god erfaring med. Tak for jeres forståelse og for al jeres støtte og opbakning gennem tiden. Sammen skaber vi en grønnere fremtid!
Læs mere om min brug af affiliatelinks i min reklamepolitik.

Tags , , , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *






Har du 2 minutter? Så bedøm opskriften med stjerner fra 1-5. Husk samtidig at skrive en kommentar, da stjernerne ellers ikke vil blive registreret. På forhånd mange tak for hjælpen.

24 kommentarer til “Bomstærk “Trøffel” Bønnebrownie

  1. Hej Maria,

    Er de 250g sødkartoffel rå – inden de bages. Eller er det 250g bagt sødkartoffel?

    Jeg har nemlig bagt 250g sødkartoffel som nu er svundet ret meget ind og kun vejer 125g.

    Håber du kan hjælpe! Glæder mig nemlig rigtig meget til at bage denne!

    Mvh Caroline

    1. Hej Caroline.

      Det er 250g bagt sødkartoffel. 250g rå kartoffel svinder nemlig en del ind, når de bages.
      Held og lykke og god fornøjelse. Jeg glæder mig til at høre, hvordan brownien blev! 🙂

      De bedste hilsner
      Maria

  2. Megalækker kage jo, altid et hit! Jeg plejer ind imellem lige at gøre den lidt usund med et godt lag cremet chokoladefrosting på toppen 🙂 🙂

    1. Hej Tanja,

      Tusind tak for din tilbagemelding! Hvor er det dejligt at høre, at kagen også falder i god smag hjemme hos dig
      Det lyder vildt lækkert med chokoladefrosting. Det må prøves en dag!

      Ha’ en dejlig weekend.

      De bedste hilsner
      Maria

  3. Super kage .
    Kan se der tidligere er spurgt vedr. frysning af kagen. Har du i mellemtiden fundet ud af hvordan den bliver, når den optøes i køleskab ?

    Hilsen Tina

    1. Hej Tina.

      Fedt at kagen faldt i god smag! 🙂
      Jeg har endnu ikke forsøgt at tø kagen op i køleskab natten over, og kan derfor ikke sige med sikkerhed, hvordan resultatet bliver. Jeg har kun prøvet at spise kagen nærmest direkte fra frys (hvilket også er ret lækkert!) Jeg kunne forestille mig, at kagen måske mister lidt af sin sprødhed og bliver lidt mere våd og fugtig i konsistensen, hvis den optøes i køleskabet natten over – men smagen burde være den samme.

      Hvis du giver det et forsøg, er du mere end velkommen til at give en tilbagemelding.

      De bedste hilsner
      Maria

  4. […] Prøv fx min proteinrige “Trøffel” Bønne Brownie […]

  5. Mega lækker!! Havde svært ved ikke at spise det hele råt, men vil gerne prøve den bagt også. Venter spændt. Til inspiration vil lige informere andre lystigt bagere om at følgende erstatninger også fungerer glimrende: sød kartoffel med bagt Hokkaido, dadler med 1 ss perfekt sød (easis), 1 dl kold kaffe, og erstattede de 100 g nødder med 50 g kokosfibermel. Det var lige de ting jeg havde på lager. Tak for opskriften!

  6. Har lige lavet denne idag, til stor glæde for både mig, og dem omkring mig som fik lov til at smage. De smager lækkert, og kan uden tvivl nemt erstatte en ellers usund brownie. Jeg kunne ikke finde sorte bønner, så det blev butterbeans istedet, hvilket var helt fint. Tak for en god opskrift

    1. Hej Anna.

      Hvor er det fedt at høre, at du havde succes med den! Det gør mig så glad! ^_^
      Og du har helt ret – brownien fungerer nemlig også super fint med andre typer bønner. Dejligt at få det bekræftet igen.

      Du ønskes en rigtig god weekend.

      De bedste hilsner
      Maria // Planteæderen

  7. Hej Maria.
    Tror du jeg vil kunne bruge noget alm eller glutenfri mel i stedet for nogle af bønnerne?Jeg har også hvide/limabønner på lager..
    Jeg spørger fordi jeg skal lave den til min datters fødselsdag i weekenden og jeg har simpelthen kun een dåse sorte bønner! Og de er svære at opstøve lige her i området…
    Glæder mig ellers til den
    Vh Lærke

    1. Hej Lærke.

      Opskriften kan snildt modificeres, så den passer dig.
      Der er flere, som har skrevet til mig, at de har haft succes med at lave brownien på andre typer bønner end sorte bønner, så du kan sagtens erstatte nogle af bønnerne med fx hvide bønner. Selv har jeg også prøvet at tilsætte lidt mel til opskriften i stedet for nødder, og det fungerede også super fint.

      Husk samtidig at sørge for at dadlerne bliver blendet godt ud i dejen (det kræver typisk en god og stor foodprocessor), så du ikke ender ud med en kage, der smager en anelse bitters de steder, hvor dadlerne ikke er fordelt ordentligt.

      Jeg ser frem til at høre, hvordan det gik! ^_^
      God weekend og stort tillykke til din datter.

      De bedste hilsner
      Maria // Planteæderen

  8. Kære Planteæderen.
    Jeg lavede din brownie i går og fulgte den til punkt og prikke (eller næsten); jeg blendede de ristede hasselnødder til mel i en minihakker (nulrede også hinderne af nødderne), jeg kogte de søde kartofler bløde og skrællede dem, jeg skyllede og drænede bønnerne (dog brugte jeg kidneybønner og ikke sorte) og blandede det med dadlerne, et lille skvat havremælk, 1 spsk. romessens, 50 g smeltede mørk chokolade (70%), æblecidereddiken og kokosolien. Så blandede jeg de andre tørre ingredienser i (bruge både natron og bagepulver som angivet) og bagte den ved 175 grader i ca. 45 min. Da jeg ingen foodprocessor har, brugte jeg en stavblender til at blande dejen, men synes alligevel jeg formåede at få dejen homogen og så den lignede en “tyk hummus/rugbrødsdej” – den konsistens som du beskrev. Jeg brugte endda præcis den Eva Trio bradepande du anbefalede. Alligevel synes jeg slet ikke resultatet af kagen blev godt. Jeg lod den køle ned inden jeg spiste den, men den blev for det første slet ikke særlig høj (sådan somdin ser ud på billedet), og så smagte den virkelig bittert og slet ikke sødt på nogen måde. Derudover synes jeg, at konsistensen på den var alt for “tung” og klæg på den ufede måde. Det er svært at forklare på skrift, men desværre smagte den bare slet ikke som forventet – fandt den slet ikke “syndig” eller kageagtig på nogen måde. Har du nogen som helst idé om, hvad jeg kan have gjort forkert? Jeg vil så gerne have det til at lykkeds, og jeg er normalt stor fan af dine opskrifter, men den her var virkelig en fail for mit vedkommende. Det kan selvfølgelig bare være, at jeg ikke har samme smag, og lige denne kageopskrift ikke er noget for mig, men jeg har ellers smagt andre bønnebrownies, som jeg godt kunne lide. Knus fra Vibe.

    1. Hej Vibe.

      Det er jeg da ked af at høre. Det lyder som om, at du ellers har gjort alt rigtigt.
      Her er nogle bud på, hvad der måske ellers kan være gået galt:

      1. De søde kartofler har ikke været søde nok. Jeg synes, at brownien får den klart bedste smag med økologiske søde kartofler og ikke de store “amerikanske søde kartofler”. Kartoflerne skal helst dampes eller bages, da man med kogning får nogle vandede og smagsløse kartofler.
      2. Måske du fik ristet hasselnødderne for meget, så de blev bitre? De skal kun lige have lidt gylden farve i overfladen for at fremhæve smagen.
      3. Selv bruger jeg ikke smeltet mørk chokolade og romessens i brownien. Måske du kan prøve at undlade det næste gang eller bruge en chokolade, der er lidt lysere.
      4. At kagen blev klæg kan skyldes, at du måske har tilsat for meget væske under stavblendningen. Selv tilsætter jeg ikke ekstra væde til opskriften, da dejen helst skal være så tør som mulig. At du har brugt en stavblender kan også bevirke, at dadlerne ikke er blevet blandet tilstrækkeligt nok ud i hele dejen. Jeg vil klart anbefale, at du bruger en stor foodprocessor, da dette sikrer en ensartet konsistens.
      5. Hvilke sorte bønner har du brugt? Jeg får det bedste resultat, når jeg bruger urtekrams på dåse frem for fx hjemmekogte.
      6. Mht. højden bliver det en fladere brownie, end man måske lige er vant til. Den bliver kun knap 3 cm i højden. Man kan sagtens lave den højere, men kagen vil da skulle have længere tid i ovnen, og man “riskerer” at ende ud med en ubagt og mere klæg brownie (det kan jeg personligt godt lide, men vil man gerne undgå det, bør man gå efter en fladere brownie).
      7. Som du siger, kán det også være en mulighed, at du bare ikke er vild med konsistensen af bønnebrownie, som netop er lidt mere “tung og klæg” i det 🙂 Det kan jeg personligt godt lide.

      Jeg håber, det lykkes for dig.

      De bedste hilsner
      Maria // Planteæderen

  9. Hejsa, kan man bruge mandelmel i stedet for hasselnøddemel? Knus fra browniegnaskeren 😀

    1. Hej Browniegnasker!

      Det kan du tihvertifald 🙂 En hvilken som helst anden type nødder fungerer lige så fint, dog vil jeg anbefale hasselnødder, da det giver den lækreste smag! ^_^
      Kan man ikke tåle nødder, kan nødderne også helt undgås eller evt. erstattes med en anden type mel. Resultatet bliver stadig godt.

      God weekend.

      De bedste hilsner
      Maria // Planteæderen

  10. En genial kage med den dejligste smag. Hele familien er vilde med den.

  11. […] du rigtig vil “synde” (på den sunde men gode måde!), kan du jo servere den til min sunde bønne-brownie og overhælde den med min lynhurtige karamelsauce, som ikke tager meget mere end 2 minutter at […]

  12. Hej 🙂 skal til at bage denne flotte brownie, og glæder mig helt vildt til at smage resultatet, men tænkte bare lige på om man kan fryse den? God weekend. Mvh Ann

    1. Hej Ann.

      Jeg har frosset den ned mange gange og spist den nærmest direkte fra frys (minder om sandwich-is!). Jeg har dog ikke prøvet at tø den op i køleskabet natten over endnu og kan af den grund ikke sige, hvordan konsistensen bliver herefter. Hvis du giver det et forsøg, er du mere end velkommen til at vende tilbage med din oplevelse 🙂

      God weekend!

      De bedste hilsner
      Maria // Planteæderen

  13. Virkelig god kage! Som virkelig smager af kage!
    Og også super nem at lave
    Den er blevet den nye go-to hos os!

  14. Fantastisk bønne brownie
    Verdens bedste, intet mindre ❤️

  15. Den er så mega lækker, og smager overhoved ikke sund. Det her er min go-to opskrift fra nu af!

  16. Jeg fik æren af at være forsøgskanin til denne lækre opskrift, som jeg har bagt to gange i løbet af den seneste uges tid. Kort sagt – Det er virkelig en lækker kage. Jeg tilføjede de 50g hakkede mørk chokolade i kagen, hvilket virkelig sætter prikken over i’et, efter min mening. Første gang fulgte jeg opskriften nøje, anden gang undlod jeg kokosolien og brugte mandler i stedet for hasselnødder. Begge forsøg endte ud i et lækkert resultat. Den smager slet ikke sundt – mine venner er også vilde med den (: Lækker rund chokoladesmag, sød og svampet kage.