Om Planteæderen

Om planteæderen

Hjernen bag Planteæderen er en jordbunden københavnertøs med en passion for mad, bæredygtig livsstil, fotografi, æstetik og alt, der har med et sundere og grønnere liv at gøre.

Planteæderen er mit fristed, hvor jeg deler min glæde for plantebaseret mad og alt, der hører til det veganske liv. Her finder du bl.a. sundhedsrelaterede artikler om plantebaseret ernæring og opskrifter på alt lige fra syndige desserter til sunde og hurtige hverdagsmåltider til hele familien. Altid garanteret 100% vegansk, så du kan leve et grønnere og mere dyre- og miljøvenligt samt bæredygtigt liv, ét måltid ad gangen.

I denne verden af færdigretter, take-away, fast- og junkfood håber jeg på at kunne inspirere dig til selv at tage grydeskeen i hånden og tage ansvar for det, du kommer på din tallerken.

Min vision er at gøre den grønne livsstil lettere tilgængeligt for alle. At plantebaseret mad er besværligt, dyrt, kedeligt og næringsfattigt skal streges af listen over dårlige grunde til at fravælge en grønnere livsstil.