Sådan laver du den perfekte bananis - cremet og fast som soft-ice - med intet andet end bananer !
Skræl dine modne bananer og frys dem ned natten over i en bøtte eller pose (mindst 6 timer, hvis du fryser dem ned hele).
Læg de frosne bananer på et skærebræt og lad dem optø ved stuetemperatur 10-15 minutter til overfladen bliver blød. Brug en skarp brødkniv til at skære bananerne i skiver.
Find din blender frem og dæk bunden med en sjat vand eller plantemælk (prøv kokosmælk!) og smid bananerne oveni. Tænd din blender og skrab siderne af blenderglasset ned med en dejskraber - tag evt. låget af (medmindre det går for vildt for sig) for at gøre det nemmere at skrabe siderne ned. Fold forsigtigt siderne ind over midten, når isen begynder at blive ensartet. Skru op for hastigheden et par sekunder til sidst, til du har en lækker cremet og ensartet nicecream.
Se min video for demonstration.
Opskrift af Planteæderen | www.planteæderen.dk | @planteaederen